2008. november 24., hétfő

"TULIP"

Ez egy nő, barátaim, ez a Tulip, egy riherongy! Egy elkényeztetett feleség! Egy bosszúszomjas ribanc! Ilyen hisztit, amit ez levágott egy nyamvadt poszt miatt! Kb. egy órával azután, hogy föltettem a bejegyzést, kivágott a Hotmailből, de úgy, hogy nem tudtam újraindítani sem a Live-ból, sem külön ablakban. Aztán elpusztult az MSN, eltűntek a böngésző ablakok, végül lefagyott az egész hóbelevanc! 20 percig tartott, mire nagy nehezen kegyeskedett újraindulni, s mintha még erősebb lett volna a hangja. És mi volt az első szava? Kitaláltátok: nincs elég memóriája! Bla-bla! Szőke! Ahhoz bezzeg van esze, hogy a bejegyzéseimet monitorozza! Fogadok, csak arra vár, hogy mentetlen hagyjak valami hosszabb munkát, s azonnal hanyatt dobja magát!
Sony-k, Dellek, HP-k a Technomartban, kitartás, jövök!!!

10 megjegyzés:

Erika írta...

Szia Tanár úr :)! Szép dolog a kitartás, de vannak kapcsolatok, amit, ha fájdalmas is, de le kell zárni. Kívülről nézve a nadrág viselésért folytatott heroikus küzdelmeteket, úgy érzem eljött az idő...ne habozz!!! Így még van esély, hogy csak a szépre emlékezz.

Nialan írta...

Az előzőhöz akartam írni, h azért csak vigyázz, mert az ilyen "csakmegnézem"ek egy idő után borzalmas keménységű elhatározásokká fejlődnek. :) [Egyébként nálam is. :)]

Hidd el, ha kicsit nehezen is, de be fogja venni a nyugdíjazást is. [Kénytelen lesz. :)]
És lehet, h ráadásul olyan nő, aki nem tudja elfogadni, h egyszer bizony ő is megöregszik... :)

narin írta...

szerintem tedd az újat majd a régi mellé, és röhögve mutogass rá, hogy "hát ezt megszívtad te kis..." (mindezt elmebeteg arckifejezéssel) ja és persze vedd fel valamivel és tedd fel a blogra. kíváncsi lennék a jelenetre:D talán még a Fábry showba is bejuttatunk

Névtelen írta...

Remélem, hogy az új gép koreai billentyűzetű, koreai Vistával lészen.
Onnantól lesz izgalmas az élet. ;)

Névtelen írta...

Már várjuk az újlaptop- és vistaalázó bejegyzéseket!

Névtelen írta...

A szőkékre tett megjegyzés fájt, de a ribanc.blog.hu-t nem veri ;-)

SK írta...

@Erika: Barátsággal üdvözöllek! :-) Igazad van: a fejemre nőtt és lassan minden vonzerejét elveszíti. És ez a folyamatos hiszti! Tegnap éjjel gyakorlatilag kómából hoztam vissza, bár szerintem egy kicsit rá is játszott. Ennyi ideig még az életben nem tartott neki, hogy újrainduljon! A helyzet egyre rosszabb, a feszültség köztünk napról-napra nő ...
@Nialan: Halogatom is a látogatást az eletronikai komplexumba! :-) Nyugdíjaznám szívesen a vén szatyrot, de kicsit félek is, hogy nagyon belezúgok egy okos, bájos, szellemes, méltóságteljes, ifjú feketébe, s akkor aztán mi lesz ...? Ingem-gatyám rámegy, azzal kezdjük, utána meg majd nekiáll követelőzni: most ilyen periféria kell neki, aztán olyan ... :-)
@Narin: A showba nem vágyom, de az tuti, hogy az orra alá dörgölöm a mostani viselkedését, ha meglesz az új!
@Vandorr: A Vistát nyilván nem úszom meg, de addig nem hozom el, amig meg nem győződöm róla: nem hangul. Habár a koreai szerelő úgy navigált a magyar XP-ben, mintha perfekt lett volna! :-) Én bezzeg az egyetemen elég sokat bénázok a hangul menükkel! Ráadásul a termekben lévő PC-khez bárki hozzáférhet, állandóan be vannak kapcsolva, a hallgatók szünetben megnézik az e-mailjeiket rajta, hol ezt töltenek le, hol azt, mire megtanulok egy hangul progit, már új verzió van fönt, vagy épp DVD-s óra közben bejelentkezik egy frissítés, s akkor aztán OSD szerencsétlenkedem! :-)
@Névtelen: Tartottam attól, hogy az olvasók tömegével (haha!) teszik majd szóvá gondolkodásom mélységesen patriarchális, ne mondjam, szexista beágyazottságát, s fölhívják figyelmemet a "vizet prédikál és bort iszik" igazságára. Ezzel az eggyel megúsztam eddig! Igazad van, de hirtelen fölindulásból, impulzíve szőkéztem! Ez nem mentség? Megnézzem az említett blogot?
sk

SK írta...

@Névtelen: Újlaptop/Vistaalázás - azt mondom, mint a rabbi a viccben: legyen Sabbath!
sk

Rigó írta...

Szegény-szegény Derrida...
Lassan lecserélheted a mottót valami ős-"tech blogger"-es izére... :-p

Nialan írta...

Bizony, nagyon meg kell gondolni az ilyesmit. :) De gondolj arra, h meg is fiatalítja a körülményeket (pl. simábban "felfekszik" az ottani szélessávra, meg nem lesz olyan nagyasszonyos, meg kérlelhetetlen).
Azért a vén szatyorra figyelj oda a lecserélésnél. Takargasd le szépen, esetleg tegyél rá egy cserepes virágot... vagy sosem késő könyvtámaszként, levélnehezékként funkcionálni. Az amolyan laptop-nyugdíjas foglalkozás lenne. :)