2008. december 14., vasárnap

"HELYZETJELENTÉS+SZOMSZÉDOK"

1. Amint Babarumnak már megírtam: a fönti szomszéd rákapott az extrém sportokra. Kényelmes ember lehet, kizárólag fedettpályában gondolkodik. Tegnap éjszaka beakadt nála a fatörzshajítás, s úgy tűnik, be is jött neki, mert ma reggel megint zuhogott a plafon. A bowlingot azért nem hanyagolja, most is szorgosan gyakorol. Úgy lehet, van valami triatlonszerű összetett, amire gyúr, bár nem tudom, mi lehet a harmadik sportág. Elképzelhető, hogy amikor csönd van, szaporán "go"-zik.
2. Múlt vasárnap még nem mertem leírni - a szavak teremtő erejétől tartva -, mostanra azonban bizonyossággá érett: valaki, kábé a nyolcadikon, vett egy dobszerkót. Minden jel arra mutat: elfoglalt ember lehet, mert csak vasárnap reggel van ideje gyakorolni. Nem egy Billy Cobham, de nem panaszkodhatom, egész jól nyomja.
3. Ja, és valakinél előkerült a szekrény mélyéről a flex s úgy tetszik, nagyon megörült neki!
Elindult a mai nap is!

6 megjegyzés:

narin írta...

aktív környezet:D
neked is kéne venned egy trombitát, vagy gyakorolnod kellene a favágóversenyre, hogy szerepelhess a eurosportban!:D
vagy ha a kisebb zajokra buksz: elektromos fogkefe?!

oximoron írta...

Karácsonyt ott is ünnepeltek, ugye? Legyen boldog és meghitt. :)

Erika Antal írta...

Először is BÚÉK! Másodszor, sztem nem csak én hiányollak, ugye nem Tulip bosszújának áldozata lettél? Szimlán csak elfoglalnak a dolgozat javítások? :)).

Babarum írta...

Nagy a csend a blogon! Eladtak minden hangszert? :)

Pazdottir írta...

hat ezen halalra rohogtem magam :D

SK írta...

@Pazdottir: Azóta, ugye, elköltöztünk: a 15-en lakva nincs fölső szomszéd ... Olyan unalmas lett így az élet! :-) Mert azt nem lehet igazán érdekesen megírni, hogy a fejem mellett van a liftakna, vagyis, gondolom, valami gépház, ahonnan mozgatják a liftet. Bár most percre pontosan tudom, mikor jö vagy megy valaki ... :-)