2010. október 9., szombat

"MAGYAR HŰTŐ KOREÁBAN 2"

Továbbra is az európaiság jegyében, van joghurt. Sima, egyszerű ... Az ember eleinte bedől a "plain" föliratú, ízesítetlennek tűnő termékeknek, aztán rájön: Koreában ez az egyetlen, nem édesített, nem ízesített joghurt. Ha valaki tud másról, kérem szóljon, mert olykor az E-Martban sincs az alábbi fajta, s akkor aztán zuhan a kedv! Egyébként, fölirata szerint dán a cucc:



Reggel valami olyasmivel kelek, aminek természetével teljesen tisztában nem vagyok. Ivójoghurtszerűség, de erős a gyanú, hogy szójából készül. Mindenesetre finom, és van egy ilyen egészséges fílingje, amikor reggel három kis ampullát leküld az ember a tea előtt.


Van aztán a durva vonal: műsonka, igazi sonka, meg az elmaradhatatlan Spam.




Iszik az ember paradicsomlevet meg valamiféle zöldszilvalevet is, ami jó az emésztésnek, állítólag.



No, de most már tényleg ráhagyom, majd folytatom legközelebb! 



2 megjegyzés:

czelfrida írta...

de ezek a lék cukor nélkül vannak? viszont adtál egy jó ötletet, mert a paradicsomlé az egyetlen ilyen lé, amit megbírok inni nagyjából, és milyen rég ittam, pedig hogy szeretem.
és kefir lett végül? házi gyártású?

SK írta...

Nos, a legtöbb lé cukros (még a paradicsom is egy csöppet), bár van natúr alternatíva is - jóval drágábban. Viszont a kávéházakban, teaházakban, büfékben stb. rendszerint meglepően olcsón adnak natúr leveket (narancs, kivi, eper és paradicsom a jellemző).
Kefír nem lett. :-( mira nem tudta megoldani a logisztikát olyan rövid idő alatt. Nekem régen volt, de elég macerásnak találtam a dolgot, meg azért van egy kis bizarr stichje a dolognak, valljuk be! Ott nő, nődögél a hűtőben/lakásban egy élőlény ...! Egyre dagad, duzzad, burjánzik ... no, nem lovalom bele magam! :-)