2011. február 3., csütörtök

TAKMÁNDUGUK"

Újév van! Ennek örömére estefelé nekiálltam a tegnap emlegetett levesnek. Két receptből összegyúrtam egy harmadikat, ez lett belőle:
A végeredmény, ha nem is teljesen autentikus, határozottan hasonlít! És fogyasztható! Továbbmegyek: egészen rendes kis étel lett belőle!



3 megjegyzés:

gyula írta...

még egy kis virslit belekaszabolsz, talán ínyencebb lenne.

SK írta...

@gyula: Nem akartam belebarmolni az eredeti receptbe. Mert mi van, ha valóban spirituális szinten dől el ez a meggazdagodás projekt? Azért rágnám a kefét, ha a virsli miatt nem működne a mágia!

mariann írta...

"kell a tetejére szárított moszat":)))))Tudom én, hogy Koreában ez megszokott dolog,meg egészséges meg minden, de az én magyar füleimnek ez nagyon murisan hangzik!:)
Mondjuk ha bejön nektek a "bőröm alatt is pénz lesz" project...jövő holdújévkor lelkesen fogok rágcsálni bármilyen moszatot,algát,békalencsét, rizstallért...:)
A leves nagyon jól néz ki,bár én még egy kis lencsével felturbóztam volna, tudod csak hogy biztosra menjek!:)