2011. március 6., vasárnap

"IKRALEVES - ÁLTÁNG"

Ez az, aminek látszik: háztáji főzőműsor. Sokat nem tudok hozzáfűzni - megcéloztam az ikralevest, megcsináltam, megettem. Tisztességes, fogyasztható étel lett belőle, bár az erre specializálódott éttermek nyilván nagyságrendekkel jobb "áltáng"-ot csinálnak. Van itt egy a közelben, hamarosan leellenőrzöm, mekkora a különbség.
S akkor jöjjön a műsor:









Tálalva:



3 megjegyzés:

gyula írta...

Ki fogom próbálni, csak a hozzávalók közül néhányat figyelmen kívül hagyok./magyarítom és csak ikraleves lesz rák és kagyló nélkül,melyeket filézett halszelettel helyettesítek !/
Kérdésem:
- a retek főve milyen ízhatású?
- a szószok milyen ízesítést adnak az ételnek?

mimi írta...

Az első snitt sikerült a legjobban. Tényleg. Annyit piregsz-pörögsz a kamerával a kezedben, hogy az ember beleszédül. Ültében. :-)

mariann írta...

Tetszett!Tiszta Jamie Olivér vagy!:)
Kinézetre nem rossz kaja, bár azok az ujjnyi nem mondom mire hasonlító izééék...:)
Nagyon jó ötlet ez a "benne van minden a dobozba és csak vízbe meg kell főzni" dolog, kíváncsi vagyok van-e olyan magyar étel ahol ez a módszer megvalósítható...szerintem lenne rá kereslet.