2011. január 22., szombat

"ÉPÜLETES"

A környék messze legrandább épülete:





Az építtető nem egy kockázatvállaló fajta: arra az esetre, ha valakinek vizuálisan nem "jönne le", miről is szól az épület, elnevezte "Mackó Kastélynak". Biztos, ami biztos.
Az épület alagsorában egy Homeplus nevű Tesco van, fönt meg mindenféle egyéb boltocska.



12 megjegyzés:

Unknown írta...

Még jó, hogy a Félelem és reszketés...című film Las Vegasban játszódik, és nem Szöulban

SK írta...

@Plaa: :-)

czelfrida írta...

szerintem kezdd el importálni a faszinak a macimézet, és onnantól ne gondolj többet a pénzzel.
(ritka ocsmány egy ház, egyébként.)

SK írta...

@czelfrida: Tényleg, mintha gigantikus, gipszből formált macimézek virítanának a tűzfalon! Eddig le sem esett, miért olyan ismerős! :-)
Én nem is tudom, hogy volt ez elképzelve! Valaki, egy mérnök, leült az asztalhoz, kitalálta a fantáziátlan téglatestet, aztán elkezdte rágcsálni a ceruzája végét, hogy "mivel dobjuk föl"?! És akkor jött neki ez, hogy kasírozzunk föl a falra kurva nagy mackókat gipszből?! És akkor a megrendelő ránézett a rajzra, és azt mondta: hú, de baromi jó ötlet kurva nagy gipszmackókat kasírozni egy fantáziátlan téglatestre, mán utalom is rá a pénzt, oszt' öntsük a macikat formába! A városi főépítész meg lehidalt, hogy ez mekkora ötlet, vazze, a sok normális épület közé beteszünk egy ilyen vígat, mackókkal! Aláírás, pöcsét, s másnap már föl is húzták a falakat, ahogy az ittenieket ismerem.

Macimézet a koreai Tescoba! Remek! Egyébként itt van a kínai méz, ami állati olcsó - tudjuk miért. A rendes méz viszont igencsak drága! Bár tudnám, mit rejt egy maci! Betörhetnénk a piacra, tényleg!

Pepita Ofélia írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
czelfrida írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
czelfrida írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
czelfrida írta...

na, miután majdnem szétszabtam az oldalt egy rossz html kóddal, elmondom, amit akartam.
hogy ugyanis a macimézben az van, amit beletöltenek. tulajdonképpen kezdheted az üzletet pusztán a csomagolóanyaggal is akár.
polietilén mézes macit szeretnél? ne adj isten kalapos PET mézes macit? (mondjuk lennék légy a falon azon a tárgyaláson, amikor megnyitod a koreai piacot koreaiul a kalapos PET mézes macinak.)
s már másként nem merem:
www.nektarplast.hu/index.php?action=termekeink

Pepita Ofélia írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
SK írta...

@kisrekus: Hát, ez a macis tényleg (!) erősen hajaz arra a másikra Egyiptomban! :-) Csak ezek a mevék közben egy csöppet Atlaszt is megidézik, mer' mintha ők tartanák a fölöttük magasodó oszlopokat is. Ilyen multifunkciósak. Az előkép abban is gyöngébb, hogy ott a srácok csak úgy álldigálnak jórészt, itt meg a derék mackók - nyilván vérmérséklettől függően - tartanak valamit a mancsukban.
@czelfrida: Az meg már milyen, hogy ennyiféle maciméz van?! Én a polietilén mézesre szavazok - úgy is mint "maci classicra" - a fölfelé meredező szopókájával.

Ez a beillesztés nekem se megy. Van olyan blog, ami automatikusan linkké alakítja a címet, de ez a Blogger, ez nem.

czelfrida írta...

réku, nem linkelek, dacolok. (de ha nagyon linkelhetnékem lesz, csak tőled veszek html-lesszönt!)
sándor, a kalapos maci szerintem is elég hervasztó. már csak a szopókátlanság okán is.

Pepita Ofélia írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.